SAMOOBRANA ZA ŽENE

SAMOOBRAMBENI KONCEPT NE JA!
SAMOOBRAMBENI KONCEPT NE JA razvijen je kao jedini program te vrste u Hrvatskoj, ali i u Europi. Sastoji se od tri dvomjesečna tečaja samooobrane BASIC, INTERMEDIATE I ADVANCED. U svakom od navedenih perioda uči se drukčiji pristup samoobrani, a neke od cijelina koje naš SAMOOBRAMBENI KONCEPT NE JA! obrađuje su fizička priprema žena, osnovni samoobrambeni udarci rukom i nogom, vitalne točke na tijelu napadača, tehnike poluga za savladavanja večeg i jačeg napadača, psihološki pristup samoobrani, pravni aspekt samoobrane, korištenje priručnih sredstava samoobrane koja se nađu u svakoj ženskoj torbici te sve do teorije i praktikuma rukovanja vatrenim oružjem (pištolj).

Vježbanjem samoobrambenog koncepta NE JA, žene dobivaju slobodu da istraživanjem dođu do najboljih riješenja za različite napade, da nauče kako da se izbore sa panikom, kako da se brane kada se nalaze na podu, kako da nadomjeste nedostatak snage dobrim kretanjem, kako da razviju naviku da vode računa o okruženju u kojem se nalaze itd. Naučiti ćete se oslanjati na prirodu instinktivnih pokreta, udaraca u ranjive mete, kao i funkcioniranje u stanju stresa i šoka. Bez obzira na prethodno iskustvo ili životne stavove, učimo Vas otkriti i izbjeći napad te Vas spremamo fizički i psihički, kako bi bili sigurni u sebe i u svoje pokrete. Osoba može naučiti svoje tijelo da u situacijama kad se osjeća uplašeno, reagira mirno i na primjeren način. Trenirajući, upoznajete sebe, svoju snagu i kvalitete.

ŠTO SE UČI NA TRENINZIMA SAMOOBRANE ZA ŽENE?
1. kako se brzo i efikasno izvući iz neugodnih situacija koje ugrožavaju život
2. kako se zaštititi od džeparoša
3. kako se obraniti od napadačkih hvatova
4. kako se obraniti od seksualnih napada
5. kako se zaštititi od mobinga na poslu…
Dakle, treniranjem samoobrana za žene, steći ćete vještinu i sigurnost u sebe. tehnike su bazirane na principu da slabiji pobjedi jačega. Treninzi nisu jako fizički zahtjevni i ne trebaju vam prevelika kondicija i snaga da bi započeli. Napredak je vidljiv već u prvom dijelu tečaja. Jedino mjerilo svega je Vaše zadovoljstvo dok vježbate sa nama! Ne budite još jedna statistika i vi
jest iz novina i crne kronike!