TRENINZI

Naš Centar za korejske borilačke vještine djeluje u dvije dvorane. U trening centru Centra za KBV u Martićevoj ulici br. 62 te u maloj dvorani za taekwondo u O.Š. Žitnjak u I Petruševcu br. 1 .

CENTAR ZA KOREJSKE BORILAČKE VJEŠTINE

Ulaz u taekwondoTrening centar se nalazi u MARTIĆEVOJ ulici 62, točno nasuprot ulaza na tržnikarta malacu Kvatrić ili kako mi to lijepo kažemo plac Kvatrić. Nalazimo se ispod zalogajnice Kod Šime i kineskog fast fooda Kung Food uz samu Martićevu ulicu, na rubu parka.  Dvorana je kompletno novouređena nakon prošlogodišnjih poplava te je raspored treningakompletno nanovo izolirana i proveden je novi sustav ventilacije i grijanja. Vrhunski je opremljena za borilačke vještine i sportove te je interijer uređen u duhu dalekog istoka. Treninzi se odvijaju svaki radni dan od 17.30 do 22.00 sata po rasporedu za određene vještine i sportove.

 

O.Š. ŽITNJAK

Treninzi u os zitnjakO.Š. Žitnjak. I Petruševec 1, odvijaju se u maloj dvorani za taekwondo u sklopu škole i ulazom lijevo od glavnog ulaza u školu. Mala dvorana ima svoje 4 svlačionice odvojene od velike školske sportske dvorane. Cijela dvorana prilagođena je upravo za taekwondo te opremljena opremom za tu namjenu. Treninzi se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19.15 do 20.30 sati uz vodstvo stručnih i licenciranih trenera.