TRENINZI

Naš Centar za korejske borilačke vještine djeluje u četiri dvorane. U trening centru Centra za KBV u Martićevoj ulici br. 62 te u mjesnim odborima CVJETNO NASELJE, MO MATKO LAGINJA i MO S.S. KRANJČEVIĆA na Trešnjevci .

CENTAR ZA KOREJSKE BORILAČKE VJEŠTINE

Ulaz u taekwondoTrening centar se nalazi u MARTIĆEVOJ ulici 62, točno nasuprot ulaza na tržnikarta malacu Kvatrić ili kako mi to lijepo kažemo plac Kvatrić. Nalazimo se ispod zalogajnice Kod Šime i grill restorana Tomislav, uz samu Martićevu ulicu, na rubu parka.  Dvorana je kompletno novouređena nakon prošlogodišnjih poplava te je raspored treningakompletno nanovo izolirana i proveden je novi sustav ventilacije i grijanja. Vrhunski je opremljena za borilačke vještine i sportove te je interijer uređen u duhu dalekog istoka. Treninzi se odvijaju svaki radni dan od 17.30 do 22.00 sata po rasporedu za određene vještine i sportove. Uzrast polaznika je od 3 – 74 godine, zavisno o grupama. Za svakog nudimo ponešto i svatko se može pronaći u nečemu ;). Dobro došli!

Mjesni odbor CVJETNO NASELJE, Al. Vlade Antolića 4

Treninzi u mjesnom odboru Cvjetno naselje, Aleja Vlade Antolića 4 odvijaju se u novo uređenoj dvorani mjesnog odbora. Cijela dvorana prilagođena je upravo za hapkido i taekwondo te opremljena strunjačama i opremom za tu namjenu. Treninzi se održavaju utorkom od 19.00 do 20.00 sati  te subotom od 10.00 – 11.00 sati, uz vodstvo stručnih i licenciranih trenera. U toj dvorani treninge vodi trener Domagoj Šumatić, crni pojas i redovni student Kineziološkog fakulteta.

Mjesni odbor MATKA LAGINJE, Laginjina 11

Treninzi u mjesnom odboru Matka Laginje,u Laginjinoj 11odvijaju se u uređenoj dvorani mjesnog odbora. Cijela dvorana prilagođena je upravo za hapkido i taekwondo te opremljena  opremom za tu namjenu. Treninzi se održavaju ponedjeljkom i srijedom od 17.00 do 18.00 sati , uz vodstvo stručnih i licenciranih trenera kao i u ostalim dvoranama. Uzrast polaznika je dječiji.

 

Mjesni odbor S. S. KRANJČEVIĆA, Kranjčevićeva ulica 4a

Na Trešnjevci naš Centar treninge provodi u prostorima mjesnog odbora S.S. Kranjčević, u istoimenoj ulic na broju 4a, tj.u dvorani zidanog objekta mjesnogodbora odmah ispod stadiona NK Zagreb. Treninzi se odvijaju srijedom i petkom od 20.00-21.00 sat. Dvorana je opremljena rekvizitima za taekwondo i hapkido, a uzrast polaznika je dječiji. Treninge vodi majstor Stjepan Dominković, crni pojas 2. Dan, licencirani trener hapkidoa.