DVORANE

Naš Centar za korejske borilačke vještine djeluje u pet dvorana. U trening centru Centra za KBV Dan-Gun u Martićevoj ulici br. 62 te u mjesnim odborima CVJETNO NASELJE, MO PEŠČENICA, O.Š. GRIGOR VITEZ na Krugama i MO S.S. KRANJČEVIĆA na Trešnjevci .

CENTAR ZA KOREJSKE BORILAČKE VJEŠTINE

Trening centar se nalazi u MARTIĆEVOJ ulici 62, točno nasuprot ulaza na tržnikarta malacu Kvatrić ili kako mi to lijepo kažemo plac Kvatrić. Nalazimo se ispod zalogajnice Kod Šime i grill restorana Tomislav, uz samu Martićevu ulicu, na rubu parka.  Dvorana je kompletno novouređena nakon prošlogodišnjih poplava te je kompletno nanovo izolirana i proveden je novi sustav ventilacije i grijanja. Vrhunski je opremljena za borilačke vještine i sportove te je interijer uređen u duhu dalekog istoka. Treninzi se odvijaju svaki radni dan od 17.30 do 22.00 sata po rasporedu za određene vještine i sportove. Uzrast polaznika je od 3 – 74 godine, zavisno o grupama. Za svakog nudimo ponešto i svatko se može pronaći u nečemu ;). Dobro došli!

Mjesni odbor CVJETNO NASELJE, Al. Vlade Antolića 4

Treninzi u mjesnom odboru Cvjetno naselje, Aleja Vlade Antolića 4 odvijaju se u novo uređenoj dvorani mjesnog odbora. Cijela dvorana prilagođena je upravo za hapkido i taekwondo te opremljena strunjačama i opremom za tu namjenu. Treninzi se održavaju ponedjeljkom i petkom od 19.00 do 20.00 sati, uz vodstvo stručnih i licenciranih trenera. U toj dvorani treninge vodi trenerica Nora Pisker, crni pojas i redovna studentica Kineziološkog fakulteta.

Mjesni odbor PEŠČENICA, Njgoševa 10

Treninzi u mjesnom odboru Peščenica, u Njegoševoj ulici 10 odvijaju se u uređenoj dvorani mjesnog odbora. Cijela dvorana prilagođena je upravo za hapkido i taekwondo te opremljena  opremom za tu namjenu. Treninzi se održavaju utorkom i četvrtkom od 18.00 do 19.00 sati , uz vodstvo stručnih i licenciranih trenerica kao i u ostalim dvoranama. Uzrast polaznika je dječiji.

Mjesni odbor S. S. KRANJČEVIĆA, Kranjčevićeva ulica 4a

Na Trešnjevci naš Centar treninge provodi u prostorima mjesnog odbora S.S. Kranjčević, u Kranjčevićevoj ulici na broju 4a, tj.u dvorani zidanog objekta mjesnog odbora odmah ispod stadiona NK Zagreb. Treninzi se odvijaju ponedjeljkom i petkom od 18.30-19.30 sati. Dvorana je opremljena rekvizitima za taekwondo i hapkido, a uzrast polaznika je dječiji od vrtića do osnovne škole.

Osnovna škola GRIGORA VITEZA, Kruge 46a

Na zagrebačkom kvartu Trnje, preciznije u ulici Kruge na broju 46a (sami zavoj preko puta dječijeg vrtića i Doma zdravlja), nalazi se jedna od najstarijih škola u Zagrebu, osnovna kola Grigor Vitez. U prostorima novouređene školske dvorane utorkom i petkom od 18.30 – 19.30 odvijaju se treninzi taekwondoa i hapkidoa pod vodstvom trenerice Matee Dujmić, crni pojas 1. Dan.